Korte zonvakantie

Korte zonvakantie

Offerte korte zonvakantie? Klik hier 

U wilt er graag even tussenuit, niet te lang, maar toch heerlijk genieten van het prachtige weer in het buitenland? Dat krijgt u met een korte zonvakantie. Heerlijk genieten aan het strand, even niet denken aan het drukke werk en andere dingen in Nederland, even puur genieten van het zonnetje. Dat is nog eens een heerlijke pauze. Na een korte zonvakantie kunt u er weer tegenaan op uw werk. Een ideale minibreak is wat u krijgt.

Wat is een korte zonvakantie?

Een korte zonvakantie is een vakantie in de zon die korter dan een week duurt. U geniet graag van de zon, maar u heeft er op het moment te weinig tijd voor? Voor u is de korte zonvakantie ideaal! Wanneer u een korte zonvakantie boekt, gaat u op weg naar een land dat niet ontzettend ver weg ligt van Nederland, zodat u ook niet lang hoeft te vliegen. Wanneer u bijvoorbeeld 4 dagen vrij heeft, is het niet aantrekkelijk als u van die 4 dagen anderhalve dag aan het vliegen bent en nog niet bekomen van de jetlag, alweer terug met het vliegtuig moet. Met een korte zonvakantie gaat het erom dat het snel te bereiken is en het niet te veel gedoe is voor u, zodat u meteen maximaal kan genieten van de zon en het water zonder te veel gedoe er omheen.

Locaties korte zonvakanties

Er zijn vele locaties voor een korte zonvakantie, maar voornamelijk de locaties dichtbij Nederland zijn aantrekkelijk. U kunt een korte zonvakantie naar Spanje, Portugal, Griekenland of Italië boeken. U kunt het ook wat verder weg zoeken, zoals de Canarische Eilanden, Egypte, Turkije of een ander warm land. Bij deze landen moet u er echter rekening mee houden dat u wat langer onderweg bent.

Met een korte zonvakantie laat u al het werk even liggen en ligt u op een strandstoel onder de warme zon te bakken, terwijl u rustig een boek leest of bijkomt van de drukke tijd. Met een korte zonvakantie komt u even tot bezinning, u krijgt even lucht zonder dat u gestoord wordt. Tijdens uw korte zonvakantie heeft u ook de mogelijkheid om leuke uitstapjes te maken in het zonnige land. U zult zich geen moment vervelen doordat alle zonvakanties op aantrekkelijke locaties zijn, waar genoeg entertainment, cultuur en ook natuur te vinden is.