Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen (voorm.)

Offerte zonvakantie Nederlandse Antillen? Klik hier
Tot 10 oktober 2010 behoorde de Nederlandse Antillen tot het Koninkrijk der Nederlanden. De zes eilanden waaruit de Nederlandse Antillen bestonden zijn al onafhankelijk land verder gegaan. Wel zijn deze voormalige eilanden van het Koninkrijk der Nederland als speciale gemeenten opgenomen in Nederland.

De Nederlandse Antillen bestonden uit Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius, Bonaire, Saba en het al eerder onafhankelijke Aruba. De Nederlandse Antillen zoals deze bij veel personen nog bekend staan is een populaire bestemming voor een zonvakantie. Door het heerlijke klimaat en de leuke plaatsen die op de verschillende eilanden te vinden is een bezoek aan meerdere eilanden tijdens de vakantie helemaal niet ongebruikelijk. Willemstad is bij de vakantiegangers trekpleister nummer. De hoofdstad van Curaçao heeft u namelijk veel te bieden om vakantie gebied.

De Nederlandse Antillen zijn onder te verdelen in 2 gebieden. De ABC eilanden en de SSS eilanden. Aruba, Bonaire en Curaçao als ABC. Saba, Sint-Eustatius en Sint Maarten als SSS. Op de ABC eilanden wordt met name veel papiaments gesproken en op de SSS-eilanden is Engels de hoofdvoertaal.

 • Bonaire
  Bonaire

  Bonaire is het een na grootste eiland van de Nederlandse Antillen en is een waar paradijs voor een ieder de onderwaterwereld wil verkennen..

  Lees hier meer informatie
 • Curacao
  Curacao

  Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen en is een geweldige vakantiebestemming voor iedereen die houdt van zonovergoten..

  Lees hier meer informatie
 • Sint Maarten
  Sint Maarten

  Twee landen zijn eigenaar van het kleine eiland van de Nederlandse Antillen: Frankrijk en Nederland. Het Franse deel beslaat twee derde van het eiland..

  Lees hier meer informatie